Moffiloffi

Hallå, hallå.

Idag är det tisdag, och jobbnatt som står på schemat. Mycket trevligt.

Var på liljas och fikade en runda med babesen. Därefter gick jag och Johanna till idoffs. Och nu har jah precis duschat och ska snart fixa till mig lite och plocka fram jobbakläderna. Nu är de bara tre timmar kvar tills jag befinner mig på jobbet. Lyckades sova länge och bra idag, som vanligt så natten blir nog super gild=)

Jag vet inte riktigt vad jag ska sitta här och skriva. Har inte direkt ro till att skriva heller. Jag vill göra något, men jag vet inte vad! :) Typ leva ett lyxliv. Nää, de blir tråkigt i längden. Något ska jag nog kunna hitta på. Kan allt ta och föna håret! Det gör jag nog..

Heejsvejs.

Av någon anledning är jag suddig.
Konstigt, för det var bara denna
bilden som blidde sån! :/


Måndag - Ny vecka nya möjligheter.

Usch.. Helgen som gått har varit helt gild.

Fredag spenderade jag först med Jojje. Vi lagade lite thaimat, och sånt. Sen stack jag och jobbade. Lördag morgon efter jobbet åkte vi på systradag i kristianstad.

Kvällen spenderades med mina sjuka flickor till vänner. Haha! Kul hade vi. Men de va verkligen helt sjukt. Efterfestade gjorde jag och Johanna på sportbar. Helt sjukt där med :P Fan vad gild :)

Söndag spenderades med flickorna den med. Elina var med på ett litet hörn där också, de gillas! I söndags delade vi en maaaassa ångest. Puh! Nu laddas det för Granada på lördag! Kommer också bli helt gild.

Idag har jag jobbat från 8-14, därefter var jag och Johanna på arbetsförmedlingen. Sen har jag även varit hos Elina på lite kaffe. Nu är jag hos Johan och kollar fotboll. Sen tar vi en promenad tror jag :)

Lite kortfattat om min sjuka helg. Låt glömmas :D


Systradag i Kristianstad

Jag, Lina, Hanna och Ida har varit i Kristianstad heeela dagen. Spenderat en massa pengar också har vi gjort :) Idag kan jag verkligen glädjas åt det, för det var super trevligt!

Enda nackdelen var att jag inte har haft min mobil på mig mellan klockan 9.30 och typ 17.00. För jag glömde idiotsaken hemma :O Hur kan man göra nåt sånt? :P Tuuuuuur säger jag bara, att dom inte har ringt om jobb idag!

Nu ska jag dela med mig av vad jag har inhandlat idag. Dock inte så jätte bra bilder men det får ni allt vara nöjda med!


Jeansleggins två stycken (blå och svart) och en svart
mönstrad tunika från Cubus


Vit-gråa strumpor 4-pack och benvärmare från Lindex

Hårsnoddar, stort och litet hårspray, armband(kedjor), hårnålar,
eyeliner och sminkborttagnings servetter från H&M




Svart-vit tunika och grå-svart t-shirt från aima




Svarta stövlar, svarta vinterstövlar med mönster bak,
och ett par vita tygskor av högre modell från skopunkten!




Ursäkta de dåliga bilderna, men jag orkade inte direkt anstränga mig, jag radade bara upp dom och fotade :P Nu ska det hängas in och förnya min garderob ytterligare :)


Hemkommen

Precis hemkommen från jobbet. Har bestämt mig för att gå och lägga mig en timme, därefter blir de fix och don innan systrarna Johnsson dagen i Kristianstad :)

Goood natt.

Freeeedag

Nu ska jag in i duschen och sånt. Sen kommer Johanna om en stund :)

Vi tänkte laga lite mat och sånt senare, sen blir de väl som vanligt, massa kaffedrickande med massa skitsnack :) Och ikväll är det dags för natt jobb.

Blir inget sovande efter jobbet imon bitti. Ska duscha och göra mig i ordning, sen runt nio kör vi till Kristianstad för en systrarna Johnsson dag :) Mycket trevligt må jag säga.


Cykeltur

Ganska så precis hemkommen från en timmes cykeltur med Johanna. Mycket trevligt =) Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Måste va uppe nån timme till o sova länge imon så man e pigg på jobbet imon natt!

Hm.. Ja, kom med lite julklappstips nu för fanken :)

Goodnight people


Snart helg igen :)

Idag har de inte hänt allt för mycket. Umgåtts lite med Johanna, varit på brännis och pratat med chefen och lite så bara :) Och mycket mer lär det inte hända idag heller, blir lugna puckar!

Imorgon natt är det jobb som står på schemat =)


 Nu har jag börjat fundera på vad jag ska ge min kära mamma i julklapp.
Någon som har något förslag på vad man kan göra för en underbar mamma, som verkligen gör allt för en? :) Give me some answers?


Haaappy!

Idag kommer Johanna hem. Hon är till och med på väg, redan nu i denna stund :) Haha.

Vad sker annars idag då, förutom Jojjes hemkomst? :)
Hm.. Tänkte fixa lite här hemma. Jag har inte riktigt flyttat in ännu, måste packa upp allt så jag blir av med alla bananlådor :/ Det är ju inte det roligaste.

Men ändå kanske lika bra att sätta igång? :)


Finally

Heldag på jobbet, men dagen tog slut den med =) Nu får ja snart sova. Och så är jag eventuellt ledig i två dagar nu, vi får väl se =) På fredag är de dags för natt jobb igen!

Tänkte äta lite nudlar nu, vattnet kokar som attan i köket, så bara att springa dit nu =)

Hejsvejs!


hemkommen

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen, och ska tillbaka för en heldag imon bitti. Nu ska jag ta o äta och duscha, sen börjar jag nog tänka på att lägga mig. I alla fall för att titta på tv :)

Får slänga in en jobbabild på mig och Johanna :)


Och förresten ...

... Bloggens utseende fixar jag efter hand när jag har tid :)


Sara gör comeback

Jag och Ello bestämde oss för att göra comeback i bloggarna. Såå, here i come :)

Tyvärr så kan.. Eller kan och kan, jag hinner inte skriva en massa nu för jag börjar snart jobba. Men däremot kan jag dela med mig lite av mitt liv när jag kommer hem igen :)

Ha de gött alla!



Elina och Sara!